Kerst met WALHELLEp

WALHALLAb was deze Kerstvakantie vier dagen open voor jongeren. Bovendien vierden ze samen een geweldige Kerstavond. Bekijk de foto’s en lees de reacties hier.

WALHELLEp: luister- en chatlijn
085-4000393

Zit je ergens mee? Heb je een vraag over jezelf, je studie, school? Zit je ff niet lekker in je vel? Of wil je gewoon dat er even iemand luistert omdat je wat leuks te vertellen hebt, en dan het liefst iemand van je eigen leeftijd? Wij bij WALHELLEp zijn er voor jou.

WALHELLEp is een luister- en chatlijn voor en door jongeren. Juist in Coronatijd kun je wel wat steun gebruiken. Wat is er dan lekkerder om even je problemen van je af te praten of om gewoon een fijn gesprek te hebben met iemand die echt geïnteresseerd is in je verhaal? Daar kun je bij ons voor terecht.

En niet vergeten; alles wat er wordt verteld of gezegd… het blijft tussen jou en ons luisterende oor.

Bel, chat of mail naar WALHELLEp – 085 4000393 – walhellep@walhallab.nl
We zijn bereikbaar op maandagen t/m woensdagen van 13:00 – 17:00 uur

“Kennis spreekt, maar wijsheid luistert”

Jimi Hendrix

Het WALHELLEp team…

Noah
OpperOor

``Hoi ik ben Noah, 22 jaar oud en vrijwilliger bij WALHALLAb. Sinds kort volg ik de Profit opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben pas laat met een vervolgopleiding begonnen omdat ik ben vastgelopen op school, mede door een verslaving en psychische problemen. Ik heb ondervonden in mijn proces, dat ervaringen delen helend is en wil dit graag teruggeven aan andere jongeren. Mijn specifieke ervaring ligt bij gescheiden ouders, zelfbeeld en het omgaan met faalangst. Ook voor minder zware dingen of als je graag je hart wil luchten ben ik graag het luisterend oor ``.

Vincent
Onze oorwurm

``Mijn naam is Vincent (26). Ik ben medewerker bij het WALHALLAb. Hier begeleid ik kinderen en jongeren met hun projecten, geef ik gitaar- en drumles en bied ik een luisterend oor. Analyseren kan ik als de beste. Dat pas ik dan ook vaak toe in gesprekken met als doel zo dicht mogelijk bij de kern te komen en al vragend niet alleen meer over jou te weten te komen, maar ook over mezelf``.

Robin
ChatFan

``Ik ben Robin (17) en ik houd van D&D spelen en van mijn katten. Vorig jaar heb ik de HAVO afgerond en nu heb ik een tussenjaar (eigenlijk wel twee) om daarvan bij te komen. Sinds kort leer ik Russisch, en ik ben van plan om nog meer talen te leren. Ik heb zelf ervaring met problemen rond school, en genderidentiteit. Ik bel niet graag, maar praat wel graag en makkelijk dus begin eerst met een chat. Dat kan ook in het Engels (en straks dus ook in het Russisch)``.

Colin
Grafisch Oor

``Hallo, ik ben Colin en ik loop vanuit de opleiding grafische vormgeving stage bij WALHALLAb. Ik ben zelf een creatief, positief en enthousiast persoon. Wat ik iedereen wil meegeven is dit: als je last hebt van psychische problemen bespreek dit dan met iemand, dit heeft mij erg geholpen. En probeer altijd het positieve te zien. Zelf kan ik goed luisteren en ben ik goed in het zoeken naar oplossingen. Ik heb ervaring met de thema’s als huiselijk geweld, psychische problemen, en studieproblemen``.

Anoniempje
Extra Oren

Er zijn meer jongeren die graag naar jullie willen luisteren maar niet direct hier op de site staan. En dat mag, en dat mag jij ook. Alles wat wordt verteld, gezegd en geschreven is tussen jou en het luisterende oor van ons. Knoop dat goed in je oren.

Vacature

We zijn op zoek naar jongeren die ons team willen versterken. Ben jij ons nieuwe luisterend oor?

WALHELLEp komt naar je toe!

Je kunt ons uitnodigen om het promotiemateriaal naar je school te brengen! Als je het leuk vindt, vertellen we tijdens een (maatschappijleer)les over ons project en wat jongeren van ons kunnen verwachten. Wil je ons uitnodigen? Mail ons via het formulier hieronder.

    Heb je een vraag, verzoek of wil je teruggebeld worden door 1 van onze WALHELLEp jongeren? Vul dan hieronder je gegevens in. Die hebben we even nodig om contact met je te maken. Overigens worden bij ons geen gegevens bewaard.