WALHALLAb Zutphen: Headquarters

Geschiedenis

Het begon in de stoere Kruittoren

We begonnen ooit in de stoere Kruittoren van Zutphen. Een toren uit 1328! Natuurlijk is dat nog steeds onze chille chillplek, maar behalve de toren hebben we dus het WALHALLAb aan de Waterstraat 33. Dat is een prachtige locatie waar je van alles kan beleven, maken en leren. Even binnenkijken? Klik hieronder op de video.

Wat leer je?

Van boomhutten tot drones

We hebben de afgelopen jaren veel coole dingen gemaakt, van grote boomhutten tot drones. Maar ook designmeubels, interieurs voor winkels, decors en gitaren hebben onze leerlingen gemaakt. Rosa werd bekend door haar tattookunst, Merle maakt grote beelden, Hidde bouwt drones, Sytze ontwerpt huizen en gebouwen, Floor schildert en maak gipsen maskers en nog veel meer jonge WALHALLAb’ers ontdekten hun talent.

Als je niet weet wat je wilt, krijg je wat je niet hebben wilt.

Openingstijden

Wij zijn er op dinsdag t/m vrijdag, en soms op maandag en ook wel zaterdag. Wil je even binnenlopen doe dit dan op woensdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op de andere dagen kan ook, maar dan moet je even bellen of mailen. Als je wat meer tijd wilt van één van onze mensen is het vooraf maken van een afspraak wel handig. Check regelmatig onze Facebook pagina voor actuele informatie.

Financiering

Meedoen kost geld, hoeveel bespreken we graag met je. We vinden het ook belangrijk dat iedereen mee kan doen dus wijzen je graag op de St. Leergeld.

Steeds meer kinderen in Zutphen en Warnsveld kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Zutphen wil deze kinderen graag helpen! We weten dat er toch nog kinderen zijn die niét kunnen meedoen.

Misschien ken je wel iemand die graag mee wilt doen, maar waarvan de ouders dat niet kunnen betalen. Of misschien ben je zelf wel een ouder die het moeilijk vindt om de bijdrage te betalen. Wil je meer informatie, kijk dan op www.leergeld.nl/zutphen

Bijzondere projecten

Regelmatig komen er bijzondere projecten voorbij waar we vaak hulp bij kunnen gebruiken. Houd daarom onze facebook, twitter en instagram pagina in de gaten. Voor je het weet komt er iets voorbij dat helemaal op jouw lijf is geschreven. en je weet wat je dan moet doen! Meedoen dus!

Inzet, humor en de wil om
bijzondere dingen te leren.
Dat verwachten wij van jou!

 

Neem contact op!