info@walhallab.nl

Hieronder een sfeerimpressie met ervaringen en foto’s van de gezellige samenkomst die we hebben georganiseerd op Kerstavond

 

 

 

‘Ik heb het in maanden niet meer zo naar mijn zin gehad’

bezoekster Kerstavond (16)

 

‘Het voelde vrijwel meteen alsof ik er al weken bij hoorde. Ik hoefde geen moeite te doen om mij onderdeel van het geheel te voelen, het gebeurde gewoon’. 

bezoeker van alle vier de dagen en Kerstavond

‘Dat er geen alcohol is maakt me niet eens uit, ik heb het zo gemist om gewoon met nieuwe mensen te kunnen zijn en contact te leggen’.

bezoeker Kerstavond

‘Waar voor mij de vier dagen om draaiden was het verbinden van jongeren met elkaar en daar hebben we zeker een goede stap in gezet!’.

Colin (25)

‘Ik vind het fantastisch dat er in deze tijd zo veel mensen nog steeds connecties met elkaar zoeken. Het was heel mooi om te zien hoe WALHELLEp hier vooral tijdens de kerstavond een goeie schakel in kon zijn. Ook voelde het fijn om hier een deel van uit te maken, en toch op een of andere manier coronaproof mensen te kunnen helpen’.

Robin (17)

‘Saamhorigheid en genietende kids en jongeren. Lachen, zingen en dansen, de pubquiz die een groot succes was, in één woord: BIJZONDER!!‘. 

Saskia

‘Het beeld van die avond dat me vooral bijblijft: een twaalfjarige met ukelele die door een twintiger met gitaar even snel de akkoorden krijgt uitgelegd en dan samen met hem een groep zingende jongeren begeleidt. Leeftijdsgrenzen verdwenen, iedereen had lol met elkaar’.

Annemieke