info@walhallab.nl

WALHALLAb Utrecht!

WALHALLAb Utrecht? – In ontwikkeling

Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen met mensen van jouw eigen leeftijd.Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren dingen kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen!

Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn. Bij ons kan alles. Er is niets dat niet kan bij ons. Bouw een ultraslimme windmolen van recyclematerialen, een drone, een vliegtuig, ontwerp een auto, maak meubels, jouw eigen bed of een raft! Eigenlijk vinden we niks gek.

Jij hebt een idee? Samen met ons ga je het (leren) maken! Omdat het WALHALLAb vaak gevraagd wordt mee te doen aan bijzondere projecten, zie je ook nog eens wat van NL en het buitenland. Wat verwachten wij van jou?! Inzet, humor en de wil om bijzondere dingen te leren.

WALHALLAb Utrecht kan materiaal, machines en gereedschap gebruiken!

Superfijn als je iets wil doneren of iets anders kan bijdragen! Onze makers/ gezellen en meesters worden heel blij van inspirerend materiaal en goed gereedschap of een andere bijdrage. Omdat wij een WALHALLAblocatie willen openen in Utrecht zijn we op zoek naar heeeeel veel materialen, gereedschap en machines. Denk aan: zaagmachines, lasersnijders, 3dprinters, keramiekoven, gereedschap, hout, kunststof, haarföhns en kwalitatief goed restmateriaal etc.

Kunt u het WALHALLAb Utrecht aan deze spullen helpen? Hoe, wanneer en waar ?

Neem contact met ons op via Utrecht@walhallab.nl

WALHALLAb Utrecht is een onderdeel van WALHALLAb Nederland en heeft als belangrijk doel dat jongeren uitgedaagd worden. Alle jongeren zijn welkom met welke achtergrond dan ook. Jongeren leren er samenwerken, tegenslagen overwinnen en zichzelf ontdekken.

WALHALLAb werkt nauw samen met onderwijs, jeugdzorg en sociaal maatschappelijke instellingen.

WALHALLAb Utrecht!

Coming to youth !

Inzet, humor en de wil om
bijzondere dingen te leren.
Dat verwachten wij van jou!

 

Als je niet weet wat je wilt, krijg je wat je niet hebben wilt.