info@walhallab.nl

THEMA AVONDEN

Één keer paar maand organiseren wij een thema avond. Dat kunnen workshops zijn, Your Pride bijeenkomsten, lezingen of masterclasses.

Zo hebben we al songwriting workshops, klei workshops, schilder masterclasses, macramé workshops, sieraden workshops, quiz-avonden en heel veel meer leuke, interessante avonden gevuld!

Heb jij nou een tof idee voor een thema avond? Laat het ons weten! Stuur een mail, of geef het aan op een avond zelf. Durf groot te denken! Geen idee is onmogelijk of te gek, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!

Ff weer onder leeftijdsgenoten zijn?

Wij zijn elke woensdag en vrijdag van 17:00 – 21:00 uur open voor jongeren van 14 tot 23 jaar. Wat kun jij verwachten? Muziek maken, jamsessies, workshops, film, chillen, leeftijdsgenoten, (kaart)spellen, thema avonden en vooral heel veel gezelligheid!

Als je erbij wilt zijn, meld je dan snel aan met het formulier hiernaast!

p.s. Voor € 10,- kan je een snack kaart kopen voor koek – snoep – cup-a-soup en frisdrank! (Alleen Contant betalen mogelijk)

WALHELLEp: voor en door jongeren

WALHELLEp: jongeren die zich bekommeren om andere jongeren. We organiseren regelmatig bijeenkomsten. In de eerste plaats bedoeld om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Op de Waterstraat is daarnaast genoeg te doen: je kunt er van alles maken, zoals een bucket hat, een tas, muziek en zelfs een kast of lamp. Alleen met elkaar chillen mag en kan natuurlijk ook.

Ook in deze lockdowntijd zijn wij, in overeenstemming met de gemeente Zutphen, open voor kleine groepen jongeren.

Je kunt ook elke maandag t/m vrijdag met ons bellen via 085 – 4000 393 of chatten. Zit je ergens mee? Heb je een vraag over jezelf, je studie, school? Zit je ff niet lekker in je vel? Of wil je gewoon dat er even iemand luistert omdat je wat leuks te vertellen hebt, en dan het liefst iemand van je eigen leeftijd? Wij bij WALHELLEp zijn er voor jou.

WALHELLEp komt naar je toe!

Je kunt ons uitnodigen om het promotiemateriaal naar je school te brengen! Als je het leuk vindt, vertellen we tijdens een (maatschappijleer)les over ons project en wat jongeren van ons kunnen verwachten. Wil je ons uitnodigen? Mail ons via het formulier hieronder.

  Heb je een vraag, verzoek of wil je teruggebeld worden door 1 van onze WALHELLEp jongeren? Vul dan hieronder je gegevens in. Die hebben we even nodig om contact met je te maken. Overigens worden bij ons geen gegevens bewaard.

  “Kennis spreekt, maar wijsheid luistert”

  Jimi Hendrix

  Het WALHELLEp team…

  Noah

  “Hoi ik ben Noah, 23 jaar oud en stagiaire bij WALHALLAb. Ik volg de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker aan de Profit opleidingen. Ik ben graag creatief bezig, ik schilder en teken veel, dit doe ik dan ook graag met de leerlingen binnen WALHALLAb en vind het dan heel tof om te zien hoe de leerlingen beter worden en de materialen beter leren kennen. Verder help ik de leerlingen binnen WALHALLAb met hun projecten en hebben we samen vooral veel lol.''

  Vincent

  ``Mijn naam is Vincent (27). Ik ben medewerker bij het WALHALLAb. Hier begeleid ik kinderen en jongeren met hun projecten, geef ik gitaar- en drumles en bied ik een luisterend oor. Tijdens de inloopavonden ben ik er altijd wel voor in om even te jammen. Ik ben overigens ook altijd in voor nieuwe muziek dus kom maar op met je aanraders!''

  Robin

  ``Ik ben Robin (17) en ik houd van D&D spelen en van mijn katten. Vorig jaar heb ik de HAVO afgerond en nu heb ik een tussenjaar (eigenlijk wel twee) om daarvan bij te komen. Volgend jaar wil ik weer naar school, dat wordt Toegepaste biologie, denk ik.``

  Colin

  ``Hey, mijn naam is Colin Kouffeld (25) Ik ben een super creatief en enthousiast persoon die overal een nieuwe uitdaging inziet. Zelf loop ik stage bij WALHALLAb vanuit de opleiding grafische vormgeving. Vaak werk ik samen met andere stagiaires en jongeren aan allerlei creatieve projecten. Ook vind ik erg fijn om over van alles te praten een luisterend oor te bieden.

  Extra handen

  Naast de vier WALHELLEp-jongeren schuiven er regelmatig stagiaires en leerlingen van WALHALLAb aan bij de bijeenkomsten.