Bouw saaie schoolpleinen om tot superchille Green­Bases

Oef… je wilt iets doen, maar weet eigenlijk niet wat. Er is zoveel leuk. Bouw dan die saaie schoolpleinen om tot superchille Green­Bases waar kinderen en jongeren blij van worden. Samen met onze professionals werken we aan creatieve uitdagingen.
Met gerecyclede materialen. En met de school, ouders en de omwonenden. Want waarom gaan schoolpleinen na schooltijd op slot? Er is al zo weinig plek voor jeugd in steden! Met dit project ga jij dat veranderen. Je leert ontwerpen, techniek, vaardigheden, bouwen, overleg met betrokkenen, project­management en hoe je met veel verschillende mensen aan coole GreenBases werkt!

Bij het WALHALLAb is iedere jongere welkom.

De één heeft veel tijd en wil nieuwe dingen leren. De ander heeft minder tijd maar wil wel zijn kennis en kunde inzetten in de praktijk. Afhankelijk van jouw inbreng en interesses zoeken we naar een taak binnen het project die bij jou past. Dit kan variëren van een intensieve opleiding op het gebied van houtbewerking tot het zelfstandig uitvoeren van project­managementtaken. Of een combinatie. Jij hebt de regie, wij dagen je maximaal uit.

Echt iets voor jou?

Je werkt grotendeels vanuit de werkplaatsen van WALHALLAb. Daar vind je elkaar, inspiratie, begeleiding, machines en materialen. Je werkt individueel of in teams. Zolang je rekening houdt met de wensen van de eindgebruikers van het schoolplein, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Uitwisseling tussen teams is onderdeel van het project. Evenals teambuilding activiteiten met alle betrokkenen.

Doe mee met ons Greenbase Dreamteam

Wij stellen een Greenbase Dreamteam samen om dit uitdagende project uit te voeren.

Deelnemen aan een waanzinnig project? Tussen de 13 – 30 jaar oud, wil je je talenten verder ontwikkelen terwijl je je inzet voor de maatschappij, zie je hieronder een functie staan die je wel wat lijkt? Of niet, maar denk je dat we je goed kunnen gebruiken? Geef je dan op, we kunnen je zo inzetten!

Onze vacatures

B.R.T.: Bijzonder Regel Talent

Je hebt altijd al eens een leuk project willen opzetten. Iets met leeftijdgenoten. Iets technisch of sociaals, dat maakt niet uit. Hoewel... Een beetje van allebei is leuk natuurlijk! Een ding dat voor anderen plezier op kan leveren.

H.A.K. Handige Alles Kunner

Je denkt vaak met je handen. En je snapt vaak sneller wat er moet gebeuren voor een klus dan iemand anders het heeft uitgelegd. Je vind het leuk anderen te begeleiden met uitvoerend werk.

HGV: Hele Groene Vingers

Je hebt het gevoel dat je planten begrijpt. Ze doen het onder jouw aandacht altijd beter en groeien en bloeien tegen de klippen op. Of ben je vooral van binnenplanten maar wil je eens weten hoe dat buiten werkt? Sluit je dan bij ons aan!

S.R.E. Super Recycle Expert

Je ziet altijd mogelijkheden om spullen her te gebruiken. Je maakt er een sport van zo weinig mogelijk weg te gooien en vind het leuk je ondernemende geest in te zetten voor de maatschappij. Dan zijn we op zoek naar jou.

G.T.V.: Gezellige Team Verbinder

Je hebt je talent nog niet echt ontdekt. Maar dit project spreekt je op de een of ander manier aan? Schrijf je gewoon in en wij helpen je ontdekken waar je goed in bent! Je zult jezelf verbazen.

B.V.T.: Bijzonder Vaardige Timmeraar

Wat je ogen zien kunnen je handen maken. Of niet helemaal, maar dat geeft niet. Wij begeleiden je wel verder naar perfect vakwerk. Als je maar zin hebt in mooie dingen maken. Met hout. Of metaal. Of beide. Of iets anders.

H.W.N.: He Wat Nu

Ja, we hoeven het ook niet allemaal te verzinnen natuurlijk. Misschien staat hier geen functie bij die je aanspreekt, maar wil je wel graag meedoen. Geef je dan gewoon op. Motivatie is belangrijker dan inspiratie!

Ja, ik doe mee! (of wil meer informatie)