info@walhallab.nl

(lol) maken bij WALHALLAb

Wat een verademing! Geen schermen bij WALHALLAb in de week van de hoogbegaafdheid.

Kinderen en jongeren tussen 8 en 18 kunnen drie middagen bij ons terecht om (lol) te maken!

De inschrijving is gesloten. Alle middagen zitten vol.

Kom naar WALHALLAb!

Ben je klaar, gaar en naar van alle online-bijeenkomsten? Kom dan in de week van de hoogbegaafdheid naar WALHALLAb. Wees er snel bij want voor een select gezelschap mogen we onze deuren openen. En wat er zich achter die deuren allemaal afspeelt zal je verbazen. We hebben zes ruimtes waar je van alles kunt doen: een ruimte met metaal (De Schroothoop), een naaiatelier (De Klerekamer), een kamer met allerlei muziekinstrumenten en versterkers (De Chillroom), een houtbewerkingswerkplaats (De Machinekamer), een elektro-hok (De Techroom) en een computerruimte (De Nerdsfokkerij) maar die doen we lekker even dicht.

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en wil jij bij ons aan de slag? Geef je dan snel op, want je begrijpt dat we door corona geen bakken vol kinderen en jongeren kunnen ontvangen. Wat je plannen ook zijn, het kan ons niet gek genoeg. En o ja, we maken hier samen van alles, in de eerste plaats veel lol!

De feiten

In de week van de hoogbegaafdheid zijn we drie middagen geopend:

  • donderdag 11 maart 2021
  • zaterdag 13 maart 2021
  • zondag 14 maart 2021

We zijn open van 12:30 tot 16:00 uur

Aanmelden is verplicht en inmiddels gesloten.

Covid-19 disclaimer: uiteraard volgen wij nauwgezet de maatregelen zoals afgekondigd door de overheid. Deze zijn ook hier te vinden. Mochten, door aanpassing van de nu geldende maatregelen, de hierboven genoemde activiteiten niet mogelijk zijn, behouden wij ons het recht voor deze te annuleren.

Wat doen we met je ouders?

Word je gebracht? Dan hoef je niet bang te zijn dat je ouders zich vervelen, want we hebben iets leuks voor ze bedacht. In Zutphen. Wat dat is, horen ze bij de deur. En daarna zwaaien en wegwezen!

toren