info@walhallab.nl

MoedMoet

Onze aanpak

Bizarre machines en technische apparatuur

Ohja. Soms werk je met bizarre machines. Of technische apparatuur. Of kettingzagen. Ja. Echt. Maar niet zomaar. Je leert ze perfect te gebruiken. Perfect. Wij vinden dat jongeren dat kunnen en we bewijzen dat ook, doordat er nog nooit ongelukken bij ons gebeurden EN dat willen we graag zo laten!

Bij ons kan je dus extreem chille dingen leren. En dat kan van dinsdag tot en met vrijdag en vaak ook in de weekenden.

School

Je zit op school of je gaat weer naar school

Voorwaarde is wel dat je op school moet zitten of weer naar school gaat als dat niet het geval is. Nee, school is niet leuk, maar als je de dingen die je daar MOET leren hier KAN toepassen…dan is het wel verdomd handig! Je kan bij ons fulltime aan de slag, maar dan moeten ouders,  school en leerplicht het daar wel mee eens zijn.

Iedereen is welkom. Echt iedereen!

Onze leerlingen

Wij geloven niet in labels

Maar wat nou als je een ‘RUGZAKJE’ hebt?!
Nou, dat maakt ons niets uit. Wij geloven niet in de labels die jongeren zo makkelijk krijgen. Dus je rugzak doe je hier gewoon af. Autisten deden hier moeilijke projecten met veel anderen,  ADHDers leerden focussen en dyslecten….leerden zelfs weer relaxed lezen en schrijven. Geen stress, je bent je probleem niet. Je bent hier misschien wel de oplossing!

Wanneer

We spreken alles goed af

Je kan ook middagen werken bij ons. Of 3x per week een uurtje. Alles kan. Maar we spreken wel goed met elkaar en ouders af hoe en wat.
Ook doen we projecten buiten Nederland. We waren al in Duitsland, Frankrijk en België. Dat zijn spannende expedities, omdat slapen, schoolvrij, materialen en transport geregeld moeten worden . We organiseren dat soort trips met z’n allen, dus jij moet ook meehelpen. Een beetje talenbeheersing is dan handig!