info@walhallab.nl

THEMA AVONDEN

Vier tot vijf keer per maand organiseren wij een thema avond. Elke avond is totaal anders. Van klei en macramé workshops tot pompoenen kerven, Your Pride bijeenkomsten, sieraden maken en zoveel meer.

Wij hebben al een groot aantal leuke, interessante Open Night’s gehad en er komen er nog véél meer aan. Meedoen kost helemaal niets dus meld je snel aan!

Heb jij nou een tof idee voor een thema avond? Laat het ons weten! Stuur een mail, of geef het aan op een avond zelf.

Durf groot te denken! Geen idee is onmogelijk of te gek, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!

Ff weer onder leeftijdsgenoten zijn?

Ben jij tussen de 13 en 24? Heb je zin in een avond vol creativiteit en gezelligheid? Meld je dan snel aan voor een van onze avonden via het formulier op deze site!

Er is wekelijks één Open Night op de vrijdag bij het WALHALLAb, deze duren van 17:00 tot 21:00.

Wat kun jij verwachten? Muziek maken, jamsessies, workshops, film, chillen, leeftijdsgenoten, (kaart)spellen, thema avonden en vooral heel veel gezelligheid!

 

WALHALLAb Open Nights: voor en door jongeren

WALHALLAb Open Nights: jongeren die zich bekommeren om andere jongeren. We organiseren regelmatig bijeenkomsten. In de eerste plaats bedoeld om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Op de Waterstraat is daarnaast genoeg te doen: je kunt er van alles maken, zoals een bucket hat, een tas, muziek en zelfs een kast of lamp. Alleen met elkaar chillen mag en kan natuurlijk ook.

Zit je ergens mee? Heb je een vraag over jezelf, je studie, school? Zit je ff niet lekker in je vel? Of wil je gewoon dat er even iemand luistert omdat je wat leuks te vertellen hebt, en dan het liefst iemand van je eigen leeftijd? Wij bij WALHALLAb zijn er voor jou.

    Heb je een vraag, verzoek of wil je teruggebeld worden door 1 van onze WALHELLEp jongeren? Vul dan hieronder je gegevens in. Die hebben we even nodig om contact met je te maken. Overigens worden bij ons geen gegevens bewaard.