info@walhallab.nl

Meesterschap bij WALHALLAb

Jaar van de Vrijwilliger

2021, hét Jaar van de Vrijwilliger. In heel het land wordt er dit jaar extra aandacht aan vrijwilligerswerk besteed, via allerlei acties en activiteiten. Ondanks het lastige jaar laten vrijwilligers zich er niet onder krijgen, maar staan altijd paraat, ook onze Meesters. 2021 is daarom een mooie gelegenheid om nieuwe Meesters te verwelkomen. Samen maken we er een mooi jaar van!

Wordt dus Meester bij ons! Bij WALHALLAb werken we met een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Een leuke manier om andere mensen te ontmoeten, je vaardigheden te ontwikkelen en jouw kennis over te dragen aan enthousiaste jongeren. Wil je bij ons aan de slag? Dan vind je hier meer informatie.

Wie kunnen er bij ons terecht?

Iedereen die over vakvaardigheden en kennis beschikt is welkom in ons Meesters-team. Belangrijk is dat je weet, of leert, waar WALHALLAb voor staat en dat ook kan onderschrijven. Zit je in de ziektewet of heb je het stempel arbeidsongeschikt, maar heb je het gevoel dat je van thuiszitten alleen maar ongelukkig wordt? Kom ontdekken en laten zien wat je nog wél kunt!

Je kan op zoveel manieren van waarde zijn. Natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon tijd over hebt en geen zin om achter de geraniums te zitten of non-stop op je telefoon te kijken om de tijd te doden.

Wat verwachten wij van jou? Inzet, humor en de wil om bijzondere dingen te delen en ook zelf te leren.

Durf te vallen en te falen, maar durf vooral weer op te staan

Hebben we plek?

Als jij in staat bent om jouw waardevolle kennis te delen met onze jongeren zodat zij leren dan moet het heel raar lopen wil er geen plek zijn. Vrijwel iedereen draait bij ons vast een of meer dagdelen per week mee. In overleg is er gewoon heel veel mogelijk, toch?

Als Meester bij WALHALLAb sluit je met ons een vrijwilligersovereenkomst. Dit om wederzijdse afspraken en verwachtingen goed vast te leggen. Als Meester ben je veel in contact met jongeren. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. De verklaring is een van de manieren waarmee we borgen dat we een veilige omgeving bieden. Wij helpen je met het aanvragen van deze verklaring. De VOG is voor jou kosteloos.

Ja? Doen? Maak dan snel een afspraak!

Wil je graag bij ons Meester worden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ga naar www.walhallab.nl/contact/

En oh ja; naast onze eigen verzekeringen hebben de meeste gemeenten een vrijwilligersverzekering afgesloten voor vrijwilligers. Dus dat zit ook goed.

Als voorbeeld hoe het werkt in de gemeente Zutphen: https://zutphen.nl/vrijwilligerswerk/vrijwilligersverzekering

Iedereen is welkom. Echt iedereen!