info@walhallab.nl

MDT, jouw kans om van betekenis te zijn!

Het ministerie van VWS heeft MDT (Maatschappelijke Diensttijd) ingevoerd. MDT is de ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Een kans voor jou om je talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker.

Binnen deze doelstelling zijn drie onderwerpen van belang, namelijk maatschappelijke impact, talentontwikkeling en elkaar ontmoeten. Maatschappelijke impact wordt bereikt door iets te doen voor een ander en/of voor de samenleving en door zelf een stap verder te komen. Met talentontwikkeling creëer je vaardigheden en vergroot je je zelfvertrouwen. MDT biedt ook de mogelijkheid om mensen met verschillende achtergronden en leeftijden dichter bij elkaar te brengen.

Als je de leeftijd hebt van 14 tot 27 jaar kan je je vrijwillig inzetten voor MDT. Het is de bedoeling dat je in een periode van maximaal zes maanden, gemiddeld dertien uur per maand gaat besteden aan je persoonlijke ontwikkeling en de inzet voor anderen.

WALHALLAb MDT = Mooie Dromen Toevoegen

WALHALLAb NL biedt met het MDT-traject jongeren een tijd aan waarin je jouw Mooie Dromen kunt Toevoegen. Niets is te gek. Je gaat dingen proberen waarvan de uitkomst nog niet vaststaat. Je gaat jezelf beter kennen en je talenten ontwikkelen. Je wordt onderdeel van WALHALLAb en gaat andere jongeren helpen, ontmoeten en ervaringen opdoen. Hoe gaaf is dat!

Niets is meer inspirerend dan jouw dromen waarmaken. Jouw droom toevoegen aan WALHALLAb, dus MDT – Mooie Dromen Toevoegen. En het is niet alleen dromen, wij gaan samen met jou op pad om die droom ook waar te maken. In eigen projecten, gezamenlijke projecten, kies maar.

Als deelnemer aan dit MDT-traject ga je in een periode van zes maanden, gedurende tachtig uur aan de slag. Jouw ideeën en creativiteit zijn heel hard nodig, dus dit kunnen projecten zijn die je zelf of samen met anderen hebt bedacht. Alles wat je nodig hebt voor de uitvoering van je project bespreek je met jouw Droom coach en kijken we samen wat mogelijk is.

MDT-projecten (klikken dus)

Aanmelden of meer informatie?

Om je aan te melden klik hier. Voor vragen kan je contact met ons opnemen door te mailen naar MDT@WALHALLAb.nl, of bel naar 06-18612610