info@walhallab.nl

Beleef WALHALLAb

Ook in Helmond kan je nu aan superchille projecten mee te doen, nieuwe vrienden maken, coole dingen doen met kunst, techniek, fashion, design en veel meer? Dat kan vanaf nu!

Waar?

Iedere woensdag, donderdag en vrijdag ben je welkom bij WALHALLAb Helmond – Van en voor jongeren – . Wij bieden jou de kans om je dromen waar te maken. Je gaat dingen proberen waarvan de uitkomst nog niet vaststaat.

WALHALLAb Helmond is te vinden aan de Kasteeltraverse 66, 5701 NR, Helmond en is (dankzij de gemeente Helmond) voor Helmondse jongeren gratis toegankelijk van 9 – 17u op woensdag, donderdag en vrijdag.

WAT IS WALHALLAb?

Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen met mensen van jouw eigen leeftijd. Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren dingen kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen!

Bij WALHALLAb Helmond ontwikkel je je talenten en leer je jezelf beter kennen. Tegelijkertijd voeg je iets toe aan de samenleving en ben je van betekenis voor anderen. Je bent onderdeel van het grotere WALHALLAb NL, ontmoet andere jongeren en doet ervaring op! Je wordt begeleid door onze meesters en gaat lekker aan de slag.
Fun, focus en friends is ons motto en je bent welkom vanaf 13-27 jaar. Ook ben je welkom voor een goed gesprek of om je hart te luchten als je het nodig hebt.
WALHALLAb NL is een MDT-organisatie waarin je je kan inzetten voor de samenleving.

MDT@WALHALLAb

MDT, even uitleggen.

Het ministerie van VWS heeft Maatschappelijke Diensttijd (MDT) ingevoerd. MDT is de ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Een kans voor jou om je talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Jouw persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker.

WALHALLAb MDT = Mooie Dromen Toevoegen

Jouw Mooie Dromen Toevoegen. Niets is te gek. Je gaat dingen proberen waarvan de uitkomst nog niet vaststaat. Je gaat jezelf beter kennen en je talenten ontwikkelen. Je wordt onderdeel van WALHALLAb en gaat andere jongeren helpen, ontmoeten en ervaringen opdoen. Hoe gaaf is dat!

Niets is inspirerender dan jouw dromen waarmaken. En het is net alleen dromen, wij gaan samen met jou op pad om die droom ook waar te maken. In eigen projecten, gezamenlijke projecten, kies maar. Jouw ideeën en creativiteit zijn heel hard nodig, dus dit kunnen projecten zijn die je zelf of samen met anderen hebt bedacht.

Meer weten?

Laat je gegevens hieronder achter en we hebben contact over al jouw mogelijkheden!

  WALHALLAb Helmond contactverzoek

  WALHALLAb Helmond kan materiaal, machines en gereedschap gebruiken!

  Superfijn als je iets wil doneren of iets anders kan bijdragen! Onze makers/ gezellen en meesters worden heel blij van inspirerend materiaal en goed gereedschap of een andere bijdrage. Omdat wij een WALHALLAblocatie openen in Helmond zijn we op zoek naar heeeeel veel materialen, gereedschap en machines. Denk aan: zaagmachines, lasersnijders, 3dprinters, keramiekoven, gereedschap, hout, kunststof, haarföhns en kwalitatief goed restmateriaal etc.

  Kunt u ons aan deze spullen helpen? Hoe, wanneer en waar ?

  Neem contact met ons op via Helmond@walhallab.nl

  WALHALLAb Helmond is een onderdeel van WALHALLAb Nederland en heeft als belangrijk doel dat jongeren uitgedaagd worden. Alle jongeren zijn welkom met welke achtergrond dan ook. Jongeren leren er samenwerken, tegenslagen overwinnen en zichzelf ontdekken.

  WALHALLAb werkt nauw samen met onderwijs, jeugdzorg en sociaal maatschappelijke instellingen.

  WALHALLAb@Helmond!