info@walhallab.nl

WALHALLAb Arnhem Pop-up

WALHALLAb Arnhem in de bouwkeet in het Coehoornpark. Daar blijven we tot ongeveer januari 2019. Daarna hopen we dat we snel kunnen starten in een hele toffe eigen ruimte. Weten wat je bij ons allemaal kunt doen? Ha, verzin het lekker zelf! Wil je met hout werken, glasmozaïeken, met textiel werken, wil je een stoel maken of een kroonluchter ontwerpen?

Vraag het en we kijken of je idee mogelijk is. Lijkt het je leuk om mee te doen? Loop dan gerust een keer Coehoornpark binnen (dinsdag tot zaterdag) en kijk of de bouwkeet open is. Bart, Mariska, Bas of Elske zijn er elke woensdagmiddag vanaf 14.00, maar misschien ook wel op andere momenten in de week.

Een bericht voor alle Arnhemmers: mocht je gereedschap over hebben, of mooie materialen zoals textiel, hout, metaal of iets anders, WALHALLAb neemt het graag van je over. Loop gerust binnen of neem contact op met Bart Lucassen: bmmlucassen@gmail.com

Over ons

Wij zijn vooral GEEN school

Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen met mensen van jouw eigen leeftijd. Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren dingen kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen! Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn. Dat moeten we wel zijn als je ziet wat we voor je in de aanbieding hebben: een stoer pand en een gigagrote maakplaats.

Wat we doen?

Bij ons kan alles

Er is niets dat niet kan bij ons. Bouw een ultraslimme windmolen van recyclematerialen, een drone,  een vliegtuig, ontwerp een auto, maak meubels, jouw eigen bed of een raft! Eigenlijk vinden we niks gek. Jij hebt een idee? Samen met ons ga je het (leren) maken! Omdat het WALHALLAb vaak gevraagd wordt mee te doen aan bijzondere projecten, zie je ook nog eens wat van NL en het buitenland. Wat verwachten wij van jou?! Inzet, humor en de wil om bijzondere dingen te leren.


Popperdepop! Tijdelijke #popup werkplaats in #dekeet van Coehoornpark


Bart Lucassen

Creatief – Kunst -vrij

Mariska de Vries

Creatief – zakelijk

Anouk Mulder

Creatief – Verschil in talent

Elske Offerhaus

Creatief – Elske

Leerlingmeesters

Vaak worden lessen gegeven door onze leerlingen die iets al heel goed kunnen. Hét kan dus zomaar gebeuren dat jouw ‘Meester’ 14 is. Of 18. Of 10. Wij vinden dat Kennis naar Géén Kennis moet gaan. Daarvoor hoef je niet ouder te zijn. Jij kan dus ook een ‘Meester’ worden.

Vrijwilligers

Regelmatig worden we geholpen door vrijwilligers. Je leert ze vanzelf kennen.

Stagiaires

Veel studenten van bijvoorbeeld technische universiteiten, ROC’s en kunstacademie’s lopen stage bij ons. Soms een week, soms meerdere maanden. Je merkt dat vanzelf. Het mooie is dat zij dus ook allemaal ideeën en plannen hebben. Zo leren wij nog meer.

Openingstijden

We blijven voorbereiden om snel onze coole werkplaats te openen. Kom tot die tijd gerust een keer in het Coehoornpark kijken (dinsdag tot zaterdag) en kijk of de bouwkeet open is. Bart, Mariska, Bas of Elske zijn er elke woensdagmiddag vanaf 14.00, maar misschien ook wel op andere momenten in de week.

Check ook onze Facebook pagina voor het meest actuele nieuws.

Alvast inschrijven als leerling bij WALHALLAb Arnhem?

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de telefoon, per mail of met het formulier hieronder. Je kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter.

WALHALLAb Arnhem

Voor nu; de bouwkeet in Coehoornpark (Coehoornstraat 60).

Telefoon: 06 25414546 (Bart) of 06 39422524 (Mariska)

Contactformulier

Kies de vestiging waarvoor verzoek bestemd is;