info@walhallab.nl
 
 

WALHALLAb Arnhem

WALHALLAb Arnhem heeft een hele toffe eigen ruimte gevonden!

In een prachtige oude kerk in het Spijkerkwartier gaan we een super vette werkplaats maken. Maar, nu we een locatie hebben zijn we er natuurlijk nog lang niet… Er moet nog geschuurd worden, gesjouwd, gebouwd, geschilderd en nog veel meer. En hier kunnen we jouw hulp erg goed bij gebruiken! Misschien heb jij wel een goed idee voor de inrichting van de kantine, van de werkplaats of de ‘Chill Room’.  Of steek jij liever je handen uit de mouwen en ga je een werkbank bouwen? Zoals je hoort is er nog genoeg te doen!

Heb jij zin om zo snel mogelijk aan de slag te gaan bij WALHALLAb en samen met allemaal stoere mensen een te gekke werkplaats te bouwen? Kom dan donderdag 14 februari na school naar WALHALLAb! Zorg dat je stevige, dichte schoenen aan hebt, oude kleren aan en je lange haren in een staart, want we kunnen direct aan de slag! Alle spierballen kunnen we gebruiken, dus heeft een vriend of vriendin deze mail niet gekregen maar wil hij/zij graag mee helpen, dan zijn ze hartstikke welkom!

Vraag het en we kijken of je idee mogelijk is. Lijkt het je leuk om mee te doen? Loop dan gerust een keer langs en kijk of de kerk open is. Bart, Mariska, Elske, Anouk of Erik zijn er in elke geval elke donderdag en vrijdag.

Een bericht voor alle Arnhemmers: mocht je gereedschap over hebben, of mooie materialen zoals textiel, hout, metaal of iets anders, WALHALLAb wil het graag hebben. Loop gerust binnen of neem contact op met Bart Lucassen: bart@walhallab.nl


Ons team

Bart Lucassen

Creatief – Kunst -vrij

Mariska de Vries

Creatief – zakelijk

Anouk Mulder

Creatief – Verschil in talent

Elske Offerhaus

Creatief – Elske

Leerlingmeesters

Vaak worden lessen gegeven door onze leerlingen die iets al heel goed kunnen. Hét kan dus zomaar gebeuren dat jouw ‘Meester’ 14 is. Of 18. Of 10. Wij vinden dat Kennis naar Géén Kennis moet gaan. Daarvoor hoef je niet ouder te zijn. Jij kan dus ook een ‘Meester’ worden.

Vrijwilligers

Regelmatig worden we geholpen door vrijwilligers. Je leert ze vanzelf kennen.

Stagiaires

Veel studenten van bijvoorbeeld technische universiteiten, ROC’s en kunstacademie’s lopen stage bij ons. Soms een week, soms meerdere maanden. Je merkt dat vanzelf. Het mooie is dat zij dus ook allemaal ideeën en plannen hebben. Zo leren wij nog meer.

 

Openingstijden

Onze coole werkplaats is open maar nog niet klaar! Nieuwsgierig of meehelpen? Kom naar de Spijkerstraat in Arnhem, dat mooie kerkje op nummer 287. Check ook onze Facebook pagina of vul het contactformulier hieronder in.

Check ook onze Facebook pagina voor het meest actuele nieuws.

Alvast inschrijven als leerling bij WALHALLAb Arnhem?

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de telefoon, per mail of met het formulier hieronder. Je kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter.

WALHALLAb Arnhem

Spijkerstraat 287
6828 DJ  Arnhem

Telefoon: 06 39422524 (Mariska)

Contactformulier

Kies de vestiging waarvoor verzoek bestemd is;